Filmer från Duri

På vår YouTube-kanal har vi samlat filmer om våra produkter.
Här hittar du instruktioner, reklamfilmer och inspiration.

Underlagsfilt Egalsoft
Egalsoft® är en unik självhäftande och halksäker underlagsfilt som möjliggör hållbar och bekväm installation.
Akustikunderlag Duri dB
Duri dB golvakustikprodukter hjälper dig att skapa tysta golv som är sköna att gå på. Trum- och stegljud dämpas markant. Produkterna består av återvunnet material och är fritt från PVC.
Duri Fleece Vapor
Ett självhäftande golvtäckningsmaterial av nonwoven fleece med diffusionsöppen PE-folie som skydd mot vätskespill. Utvecklad för att täcka och skydda nylagda golv samt låta fukt och lösningsmedel avdunsta.
Skyddsfilm & applikator
En självhäftande skyddsfilm för täckning av textila golv och trappor. Med applikator täcks snabbt och enkelt stora ytor och skyddas från fukt, smuts och skador.
Altanslip
Många har idag träaltaner som måste underhållas. Våra innovativa maskiner med specialborstar med vågsnitt gör att altanen rengörs och slipas samtidigt, utan vatten och kemikalier.
Trapprenovering Swedish Country
Alla delar till vår Trapprenovering tillverkas i Sverige och till steg av ek har vi hittills använt europeisk ek. Nu kan vi med stolthet och glädje presentera ett sortiment där vi använder enbart svensk ek – en helt unik produkt!
Duri Golvprofiler
Helt gemensamt för alla nya golvlister är att de är pressade, bearbetade, ytbehandlade och packade i Sverige. Återigen en del av vårt hållbarhetstänk med närproducerade produkter. Allt tillverkat i kontrollerade sunda miljöer, för såväl personal som natur, och därmed för oss alla, inklusive kommande generationer. Detta kallar vi hållbarhet på riktigt.
Åkstripper ADB high-speed
Den mest kraftfulla batteridrivna åkstrippern med mycket tyst drivning, utan avgaser och vibrationer.
Åkstripper ADB High-Speed har en extremt robust konstruktion av såväl chassi som kontroller – allt för maximal livslängd. Strippern har enkel och precis styrning tack vare högkvalitativ hydraulisk drivning samt säkert integrerad laddare i maskinens chassi. Maskinen har ett styrsystem för batteripaketet med automatisk avstängning som förhindrar fullständig urladdning. Hydraulisk bladjustering i såväl höjd, som angreppsvinkel underlättar strippningen och ökar avverkningen. Åkstripper ADB High-Speed har ett bekvämt justerbart säte med armstöd och är i det närmsta underhållsfri, tack vare hydraulisk drivning.
Fuktsensorn
Vad gör du om en kund misstänker fukt? Vem har ansvaret och var ligger bevisbördan? Sluta oroa dig över läckande tätskikt. Det finns nu ett sätt du kan visa din kund att ditt arbete är fackmannamässigt utfört – utan att behöva riva ner kakel och ytskikt.
Colibri Betongslipmaskin
Högpresterande betongslipmaskin, lätt att använda och med en maskinvikt på endast 35 kg! Låg vikt, högpresterande med varvtal på 2200 rpm, högt vridmoment på 43 Nm, enkelt verktygsbyte, vikbar samt hög avverkning.
Toledo Skrapmatta
Skrapmatta med full funktion och mycket attraktivt utseende kombinerat med mycket lång livslängd. Finns i två olika färger. Röda mattan är en utmärkt signalmarkör för butiker. Baksidan är halkfri och dränerande. Toledo är framförallt framtagen för offentlig miljö men passar även hem med lite högre krav på utseende och funktion.
Kap Magnum Pro
Lätt och kompakt kap, avsedd för vinylplank i tjocklek upp till 12mm och bredd upp till 240mm. Kapbordet fungerar som väska vid transport. Kapen monteras verktygslöst med 2 vingskruvar.
Kranadapter
Alla som arbetar med spackel, fix och fog har någon gång råkat ut för dilemmat att det inte finns nå-gonstans att fylla vatten i hink. Nu har vi hittat en enkel, men genial adapter för att ansluta trädgårds-slang till vanlig handfatsblandare.
Skoskyddsdispenser
Modernt, ekonomiskt alternativ till tossor. Skoskyddsdispensern fäster med ett enkelt tramp en självhäftande skyddande plast under skosulan. Man behöver inte ens böja sig ned.
Renoveringsgolv HX67
Används då undergolvet inte lämpar sig för installation av ytbeläggning på grund av ojämnheter, eller på annat sätt olämpligt underlag. Vid användning av HX67 är ytan redo för ytbeläggning utan onödigt väntande på torktider.
Duri Städset Spray Mop kit
För rengöring av lackade och oljade trägolv. Städningen kan inte bli mycket enklare! Smidigare, snabbare och mer ergonomiskt. Städset Spray Mop är ett komplett moppset för smidigt och enkelt sätt att rengöra lackade och oljade trägolv. Spraya och torka av.
Durimetoden – skruva rätt!
Montera lister i betonggolv med Durimetoden. Här följer en instruktion som kommer att underlätta och förbättra din installation av golvprofilier på betongunderlag.
Åkstripper Junior
Med kraft som de största! Den nya kompakta åkstrippern med lysande prestanda för pengarna. Den första i sitt slag, tillverkad i Tyskland.
Klibbmatta
Tar hand om damm och smuts. Klibbmattan består av 30st tunna ark som är numrerade så att man i god tid vet när de börjar ta slut. 1 frp innehåller 4 st “block” á 30 st ark.
Svetskyl & Svetscontroller
Ren golvläggarglädje och nöjda kunder. Även med de mest svårsvetsade golvmaterialen går det lätt att få till få till bra innerhörn. Med svetskyl och svetscontroller skapas snygga, säkra, porfria och täta svetsskarvar i våtrum.
Trapprenovering
Snabbt, enkelt, prisvärt och hållbart. Vårt trapprenoveringskoncept innehåller allt för att renovera din trappa på ett enkelt sätt och den blir som ny! Välj mellan olika modeller och utseende. Ytbehandling: Grundoljad, lackerad eller obehandlad. Träslag: Ek eller Ask.
Duri skruvlåda
Smart sortimentsväska med tätslutande lock. För att underlätta alla listmontörers vardag förändrar vi våra förpackningar av skruvar, plugg mm för list, sockel osv. Packade i plastaskar med tättslutande lock, i samma storlek oavsett innehåll.