Filmer

DURI på Youtube.

På vår Youtube-kanal har vi samlat filmer om våra produkter.

Här hittar du instruktioner, reklamfilmer och inspiration. Följ oss gärna!

Skyddsfilm & applikator

En självhäftande skyddsfilm för täckning av textila golv och trappor. Med applikator täcks snabbt och enkelt stora ytor och skyddas från fukt, smuts och skador.

Altanslip

Många har idag träaltaner som måste underhållas. Våra innovativa maskiner med specialborstar med vågsnitt gör att altanen rengörs och slipas samtidigt, utan vatten och kemikalier.

Trapprenovering Swedish Country

Alla delar till vår Trapprenovering tillverkas i Sverige och till steg av ek har vi hittills använt europeisk ek. Nu kan vi med stolthet och glädje presentera ett sortiment där vi använder enbart svensk ek – en helt unik produkt!

Duri Golvprofiler

Helt gemensamt för alla nya golvlister är att de är pressade, bearbetade, ytbehandlade och packade i Sverige. Återigen en del av vårt hållbarhetstänk med närproducerade produkter. Allt tillverkat i kontrollerade sunda miljöer, för såväl personal som natur, och därmed för oss alla, inklusive kommande generationer. Detta kallar vi hållbarhet på riktigt.

Åkstripper ADB high-speed

Den mest kraftfulla batteridrivna åkstrippern med mycket tyst drivning, utan avgaser och vibrationer.

Åkstripper ADB High-Speed har en extremt robust konstruktion av såväl chassi som kontroller – allt för maximal livslängd. Strippern har enkel och precis styrning tack vare högkvalitativ hydraulisk drivning samt säkert integrerad laddare i maskinens chassi. Maskinen har ett styrsystem för batteripaketet med automatisk avstängning som förhindrar fullständig urladdning. Hydraulisk bladjustering i såväl höjd, som angreppsvinkel underlättar strippningen och ökar avverkningen. Åkstripper ADB High-Speed har ett bekvämt justerbart säte med armstöd och är i det närmsta underhållsfri, tack vare hydraulisk drivning.

Fuktsensorn

Vad gör du om en kund misstänker fukt? Vem har ansvaret och var ligger bevisbördan? Sluta oroa dig över läckande tätskikt. Det finns nu ett sätt du kan visa din kund att ditt arbete är fackmannamässigt utfört – utan att behöva riva ner kakel och ytskikt.

Colibri Betongslipmaskin

Högpresterande betongslipmaskin, lätt att använda och med en maskinvikt på endast 35 kg! Låg vikt, högpresterande med varvtal på 2200 rpm, högt vridmoment på 43 Nm, enkelt verktygsbyte, vikbar samt hög avverkning.

Kap Magnum Pro

Lätt och kompakt kap, avsedd för vinylplank i tjocklek upp till 12mm och bredd upp till 240mm. Kapbordet fungerar som väska vid transport. Kapen monteras verktygslöst med 2 vingskruvar.

Kranadapter

Alla som arbetar med spackel, fix och fog har någon gång råkat ut för dilemmat att det inte finns nå-gonstans att fylla vatten i hink. Nu har vi hittat en enkel, men genial adapter för att ansluta trädgårds-slang till vanlig handfatsblandare.

Toledo Skrapmatta

Skrapmatta med full funktion och mycket attraktivt utseende kombinerat med mycket lång livslängd. Finns i två olika färger. Röda mattan är en utmärkt signalmarkör för butiker. Baksidan är halkfri och dränerande. Toledo är framförallt framtagen för offentlig miljö men passar även hem med lite högre krav på utseende och funktion.

Renoveringsgolv HX67

Används då undergolvet inte lämpar sig för installation av ytbeläggning på grund av ojämnheter, eller på annat sätt olämpligt underlag. Vid användning av HX67 är ytan redo för ytbeläggning utan onödigt väntande på torktider.

Duri Städset Spray Mop kit

För rengöring av lackade och oljade trägolv. Städningen kan inte bli mycket enklare! Smidigare, snabbare och mer ergonomiskt. Städset Spray Mop är ett komplett moppset för smidigt och enkelt sätt att rengöra lackade och oljade trägolv. Spraya och torka av.

Skoskyddsdispenser

Modernt, ekonomiskt alternativ till tossor. Skoskyddsdispensern fäster med ett enkelt tramp en självhäftande skyddande plast under skosulan. Man behöver inte ens böja sig ned.
Scroll to Top