Filmer från Duri

På vår YouTube-kanal har vi samlat filmer om våra produkter.
Här hittar du instruktioner, reklamfilmer och inspiration.

Underlagsfilt Egalsoft
Egalsoft® är en unik självhäftande och halksäker underlagsfilt som möjliggör hållbar och bekväm installation.
Akustikunderlag Duri dB
Duri dB golvakustikprodukter hjälper dig att skapa tysta golv som är sköna att gå på. Trum- och stegljud dämpas markant. Produkterna består av återvunnet material och är fritt från PVC.
Duri Fleece Vapor
Ett självhäftande golvtäckningsmaterial av nonwoven fleece med diffusionsöppen PE-folie som skydd mot vätskespill. Utvecklad för att täcka och skydda nylagda golv samt låta fukt och lösningsmedel avdunsta.
Skyddsfilm & applikator
En självhäftande skyddsfilm för täckning av textila golv och trappor. Med applikator täcks snabbt och enkelt stora ytor och skyddas från fukt, smuts och skador.
Altanslip
Många har idag träaltaner som måste underhållas. Våra innovativa maskiner med specialborstar med vågsnitt gör att altanen rengörs och slipas samtidigt, utan vatten och kemikalier.
Trapprenovering Swedish Country
Alla delar till vår Trapprenovering tillverkas i Sverige och till steg av ek har vi hittills använt europeisk ek. Nu kan vi med stolthet och glädje presentera ett sortiment där vi använder enbart svensk ek – en helt unik produkt!
Duri skruvlåda
Smart sortimentsväska med tätslutande lock. För att underlätta alla listmontörers vardag förändrar vi våra förpackningar av skruvar, plugg mm för list, sockel osv. Packade i plastaskar med tättslutande lock, i samma storlek oavsett innehåll.
Tröskelramper
Med våra tröskelramper tar du dig enkelt över hinder från 4 – 60 mm. Materialet är av mjuk plast som både är stryktålig och totalt luktfri. Tröskelramperna är halksäkra, extremt stryktåliga och tål belastning upp till 2000 kg. Materialet är av polyethylene (PELD) som är giftfri, luktfri och livsmedelsgodkänd.
Folierade Systemlister
Sortimentet omfattar fyra olika topprofiler med ek- eller vitkalkad folie. Folien är av samma höga kvalitet som övriga folierade profiler från Duri, fungerar därmed i de absolut flesta miljöer. Sortimentet som hanterar golvtjocklekar från 13-19 mm består av två skarvprofiler, en nivålist samt naturligtvis en tröskelprofil. Alla profiler monteras med basprofil.
Akustikpaneler
Stilrena och ljudabsorberande paneler som är enkla att montera! Varje panel består av 12 st ribbor med genomfärgad svart MDF-kärna som har en naturtrogen dekor. Bakom ribborna sitter en svart polyesterfilt som är producerad av återvunna PET-flaskor. Våra akustikpaneler är tillverkade i Småland och vi använder enbart trä som kommer från hållbart skogsbruk.
Svetsmetod för våtrumsgolv
Den nya svetsmetoden för våtrumsgolv med Duri SK/45 – SC/6.
Strato-Mobil IV
Den nya tungviktaren bland hydrauliska strippermaskiner. 190 välplacerade kg i en hastighet av 23 m/min. Den kraftulla motorn i kombination med hydraulisk direktdrivning, garanterar en hög effekt med en mycket låg ljudnivå. Strato-Mobil IV har drivning såväl framåt, som bakåt med justerbar hastighet.
Entrématta Jaguar Original
Slitstark skrapmatta för entréer med hög trafik i offentlig miljö Det kraftiga mönstret på ovansidan är halksäkert och skrapar effektivt bort all grov smuts. Jaguar Original har en öppen profil som stoppar och samlar upp stora mängder grov smuts i entrén.
Duri Spackellist
Sluta spackla! Användningen av Duri Spackellister är tidsbesparande då de ersätter spackling vid övergångar mellan bård, vägg- och golvmatta. Finns i fyra varianter: 1,5 x 90 mm, 2 x 50 mm, 1,5 x 50 mm, 0,9 x 42 mm. Rullängd: 50 m.
Montering av Tröskelramper
Med våra tröskelramper tar du dig enkelt över hinder från 4 – 60 mm. Tröskelramperna levereras i längder på 1 m och du kan enkelt justera till rätt dörrbredd. Djup från 50 – 325 mm.
Nivålister
Nivålister anpassade för svenska Proffs med hållbarhet och kvalitet i fokus! Våra golvlister är svensktillverkade och vår produktionskedja är dessutom ISO-certifierad.
Skarvlister
Skarvlister anpassade för svenska Proffs med hållbarhet och kvalitet i fokus! Våra golvlister är svensktillverkade och vår produktionskedja är dessutom ISO-certifierad.
Tröskellister
Tröskellister anpassade för svenska Proffs med hållbarhet och kvalitet i fokus! Våra golvlister är svensktillverkade och vår produktionskedja är dessutom ISO-certifierad.
Trappnosar
Trappnosar anpassade för svenska Proffs med hållbarhet och kvalitet i fokus! Våra golvlister är svensktillverkade och vår produktionskedja är dessutom ISO-certifierad.
Proffsbutik Mölndal
600 kvm fullmatat med verktyg och tillbehör! Vi har allt du behöver för att installera, renovera och riva alla typer av golv.
Proffsbutik Årsta
500 kvm fullmatat med verktyg och tillbehör! Vi har allt du behöver för att installera, renovera och riva alla typer av golv.
Flexistripper
Flexistripper har hjulställ med justerbar höjd, för justering av angreppsvinkel och steglöst justerbart skaft med inbyggd vibrations-dämpare. Överdimensionerade lager medför lång livslängd. Gjuten bladhållare för effektiv avvisning av golvmaterial. Levereras komplett med justerbart skaft, 2 reservblad, skärskydd och ett tandat blad.
Slangbelysning
Praktisk skarvbar LED-belysning. En effektiv och lätthanterlig ljuskälla. Slangbelysningen finns i längderna 10 och 20 meter samt kabelvinda med 25 meter. Kabelvindan är komplett med anslutningskabel. Slangbelysningen måste rullas ut när den används.
Svetskyl SK 45
Lätt och stötabsorberande skyddsplast med kanalstruktur som skyddar ytor vid nybyggnation och renovering. Den låga vikten kombinerat med enkelt montage förbättrar avsevärt arbetsmiljön för brukaren. Ett mycket bra alternativ till täckpapp och tunga masonitplattor. Materialet kan återanvändas, eller återvinnas som plast.
Duri Pro Wipes
Proffsig problemlösare! Extremt effektiva och luddfria wipes för proffs. Den nyutvecklade duken i storlek 20×30 cm har en aggressiv sida och en mjukare sida för optimal funktion vid alla tillfällen. Duken tillsammans med den unika formulan ger ett utmärkt resultat vid borttagning av golvlim ( även MS, golvlack och färg, både på verktyg, oönskade ytor och händer.
Patronspruta ETS 3000
Både robust och ergonomisk. Den rekommenderas till all mjukfog/silikon och konstruktionslim, inklusive polyuretaner, och är utmärkt vid betonglagning och taktätning. Utrustad med valfri DRIP-LESS-funktion. Använd läge OFF vid högviskösa produkter. Detta ger ett konstant tryck på patronen och enklare dispensering.
Svetskyl SK 45
Multiverktyg för uppvik av plastgolv. Verktyget fungerar som skärmall för uppvik på 10, samt 13 cm och även som skärmall 450 i inner- och ytterhörn. Det används även för att pressa in mattan i övergången mellan golv och vägg. Vid lödning av innerhörn används verktyget för att släta till svetstråden och ger släta och porfria svetsar.
Duri Golvprofiler
Helt gemensamt för alla nya golvlister är att de är pressade, bearbetade, ytbehandlade och packade i Sverige. Återigen en del av vårt hållbarhetstänk med närproducerade produkter. Allt tillverkat i kontrollerade sunda miljöer, för såväl personal som natur, och därmed för oss alla, inklusive kommande generationer. Detta kallar vi hållbarhet på riktigt.
Åkstripper ADB high-speed
Den mest kraftfulla batteridrivna åkstrippern med mycket tyst drivning, utan avgaser och vibrationer.
Åkstripper ADB High-Speed har en extremt robust konstruktion av såväl chassi som kontroller – allt för maximal livslängd. Strippern har enkel och precis styrning tack vare högkvalitativ hydraulisk drivning samt säkert integrerad laddare i maskinens chassi.
Fuktsensorn
Vad gör du om en kund misstänker fukt? Vem har ansvaret och var ligger bevisbördan? Sluta oroa dig över läckande tätskikt. Det finns nu ett sätt du kan visa din kund att ditt arbete är fackmannamässigt utfört – utan att behöva riva ner kakel och ytskikt.
Colibri Betongslipmaskin
Högpresterande betongslipmaskin, lätt att använda och med en maskinvikt på endast 35 kg! Låg vikt, högpresterande med varvtal på 2200 rpm, högt vridmoment på 43 Nm, enkelt verktygsbyte, vikbar samt hög avverkning.
Toledo Skrapmatta
Skrapmatta med full funktion och mycket attraktivt utseende kombinerat med mycket lång livslängd. Finns i två olika färger. Röda mattan är en utmärkt signalmarkör för butiker. Baksidan är halkfri och dränerande. Toledo är framförallt framtagen för offentlig miljö men passar även hem med lite högre krav på utseende och funktion.
Kap Magnum Pro
Lätt och kompakt kap, avsedd för vinylplank i tjocklek upp till 12mm och bredd upp till 240mm. Kapbordet fungerar som väska vid transport. Kapen monteras verktygslöst med 2 vingskruvar.
Packexe sträckfilmssystem
Packexe sträckfilmssystem används istället för tejp när något skall packas, buntas eller hållas samman, t ex mattrullar, kartonger och lister. Mjukgörarbeständig.
Spikskor Slip-in
Mycket stabil och lättanvänd spiksko med Slip-in funktion. Mycket enkla att ta på och av. Inga remmar som kan gå av eller bli kladdiga. Säker spikinfästning – inga muttrar som kan lossna.
Distanskloss Kiletta
Justerbar distanskloss som underlättar installation av trägolv. Stabil konstruktion.
Kranadapter
Alla som arbetar med spackel, fix och fog har någon gång råkat ut för dilemmat att det inte finns nå-gonstans att fylla vatten i hink. Nu har vi hittat en enkel, men genial adapter för att ansluta trädgårds-slang till vanlig handfatsblandare.
Skoskyddsdispenser
Modernt, ekonomiskt alternativ till tossor. Skoskyddsdispensern fäster med ett enkelt tramp en självhäftande skyddande plast under skosulan. Man behöver inte ens böja sig ned.
Renoveringsgolv HX67
Används då undergolvet inte lämpar sig för installation av ytbeläggning på grund av ojämnheter, eller på annat sätt olämpligt underlag. Vid användning av HX67 är ytan redo för ytbeläggning utan onödigt väntande på torktider.
Duri Städset Spray Mop kit
För rengöring av lackade och oljade trägolv. Städningen kan inte bli mycket enklare! Smidigare, snabbare och mer ergonomiskt. Städset Spray Mop är ett komplett moppset för smidigt och enkelt sätt att rengöra lackade och oljade trägolv. Spraya och torka av.
Durimetoden – skruva rätt!
Montera lister i betonggolv med Durimetoden. Här följer en instruktion som kommer att underlätta och förbättra din installation av golvprofilier på betongunderlag.
Åkstripper Junior
Med kraft som de största! Den nya kompakta åkstrippern med lysande prestanda för pengarna. Den första i sitt slag, tillverkad i Tyskland.
Klibbmatta
Tar hand om damm och smuts. Klibbmattan består av 30st tunna ark som är numrerade så att man i god tid vet när de börjar ta slut. 1 frp innehåller 4 st “block” á 30 st ark.
Svetskyl & Svetscontroller
Ren golvläggarglädje och nöjda kunder. Även med de mest svårsvetsade golvmaterialen går det lätt att få till få till bra innerhörn. Med svetskyl och svetscontroller skapas snygga, säkra, porfria och täta svetsskarvar i våtrum.
Trapprenovering
Snabbt, enkelt, prisvärt och hållbart. Vårt trapprenoveringskoncept innehåller allt för att renovera din trappa på ett enkelt sätt och den blir som ny! Välj mellan olika modeller och utseende. Ytbehandling: Grundoljad, lackerad eller obehandlad. Träslag: Ek eller Ask.